Provinciale voorronde 1 AB tumbling

Zaterdag 28 januari B niveau

De eerste deelnemer was Warre Delaere en ook de enige deelnemer.De andere B gymnasten nemen op een andere datum deel.

Warre voelde zich goed en turnde 2 mooie reeksen en  behaalde een mooie 3de plaats in open klassement.

 

Zondag 29 januari A niveau.

In de voormiddag 3 deelnemers : Maja Bem , Maitë Platteau , Mill Vanderhaeghe.

Maitë was heel zenuwachtig, maar sprong toch twee behoorlijke reeksen. Ze werd 15de bij de 12j meisjes, op een 40 tal gymnasten.

Voor Maja was het haar eerste wedstrijd bij 11j meisjes. Ze was redelijk ontspannen en behaalde de 9de plaats met twee mooie reeksen.

Mill daarentegen was super zenuwachtig. Normaal gezien hij nog maar enkele maanden in de competitie zit en al direct turnde op het hoogste niveau 12 j A niveau . Hij behaalde de 8ste plaats.

 

In de namiddag 2 deelnemers: Leonie D'Hulster, Vic Depuydt. Allebei in de categorie 13-14 jaar.

Van Leonie weten we dat ze altijd wat last heeft van de zenuwen , zeker in de eerste wedstrijd van het seizoen. Ze kwam al direct ten val in haar eerste reeks maar in de tweede reeks daarentegen was ze goed. Ze werd 32ste bij de meisjes.

Vic die bij de jongens aantrad, turnde goed, zeler als  je weet dat hij nog maar enkele weken blessure vrij is . Alleen die dubbele salto rugwaarts ontbrak nog. Hij behaalde een mooie 3de plaats.

 

Dan was er nog een avondsessie met 2 deelnemers de tweelingzusjes : Noor en Ella Deboeuf bij de meisjes 15- 16 jaar.

In deze categorie zitten serieuze kleppers waardoor dat het hier moeilijk ging worden om podiumplaatsen te halen. Noor turnde heel mooi turnde maar had een val bij haar dubbele hoek rugwaarts. Toch behaalde ze nog de 12de plaats.

Ella die wat minder ervaring heeft op dit niveau  eindigde op een 15de plaats.

Een dikke proficiat aan alle deelnemers .

Meisjes TTM C 15+ turnden in Hoogstraten hun eerste PV

In de ochtend van zaterdag 29 januari mochten Jana Ketels (C16) en Laura Devoldere (C16) de spits afbijten in Hoogstraten. Jana turnde een vlotte brugles met opzwaaien die we eerder op training nog nooit gezien hadden. Laura deed voor het eerst na een lange tijd haar tsukahara door met een vaste landing. Op balk konden de meisjes hun stress niet onderdrukken en hadden ze enkele wiebels en vallen. Met een glimlach turnden de meisjes mooie grondoefeningen. Deze prestaties zorgden voor een welverdiende 2de plaats voor Laura en een 7de plaats all round voor Jana.

In de avond was het de beurt aan Ileana Depover (C17) en Britt Sohier(C15). Beiden starten ze goed op sprong, waarnaar ze doorgingen naar damesbrug. Daar liet Britt helaas enkele puntjes liggen. Ze herpakte zich en ging met volle moed door. Op balk probeerden ze beiden een zo stabiel mogelijke oefening te tonen, maar toch waren er enkele vallen. Ze sloten hun wedstrijd af met mooie grondoefeningen. Ze behaalden respectievelijk een mooie 20ste en 37ste plaats. Voor Ileana was dit ook het West-Vlaams kampioenschap waar ze een 10de plaats behaalde.

We kijken alvast positief uit naar de volgende wedstrijd. Proficiat meisjes!

1ste provinciale voorronde TTM I9

Zondag 22 januari hadden de meisjes I9 hun eerste wedstrijd in Hoogstraten.  Dit was tevens hun eerste officiële wedstrijd en ze waren toch wat gestresseerd. 

Toch turnden ze allen heel stabiel en samen telden we slechts 4 vallen op de balk. 

Zo behaalden DUBRULLE Cilou en ODA Marie-Lynn een bronzen plak, LEROY June en TIBERGHEIN Laurie een knappe zilveren medaille en als kers op de taart nog een gouden plak voor VERVAEKE Gloria!

Recrea Toestelturnen te Brugge

Zaterdag 21 januari 2023.

Meisjes 13 jaar – vrij werk (totaal van 44 gymnasten)

Ella Vlaemynck  werd all round 1ste met een monsterscore van 62.050.
Ella mocht ook de 1ste plaats innemen aan de damesbrug én aan de balk waar ze telkens een foutloze oefening demonstreerde. Aan de sprong werd Ella 2de dankzij haar half in – half uit. Proficiat Ella met je sprong met de hoogste moeilijkheidswaarde! We zijn erg trots dat je je vrees opzijzette en toch je wedstrijdsprong quasi perfect uitvoerde. Je mag trots zijn op 15.600 punt aan sprong. Dit is net 0,50 punt verwijderd van de 1ste plaats! Aan de grond werd Ella 3de.

Laura Degrauwe werd 5de all round met 56.800 punt.
Voor de ranking per toestel nam Laura de 9de plaats in aan sprong, de 8ste plaats aan de damesbrug, de 9de plaats aan balk én mocht Laura het podium op aan de grond met een 2de plaats!

Marie Van Gyseghem behaalde de 17de plaats all round en de 7de plaats aan de sprong dankzij haar overslag in de lengte 14.700 (startwaarde 6). We trainen verder Marie voor de half in _ half uit!
Aan de damesbrug werd Marie 19de en aan de vloer 23ste.
Aan de balk had Marie pech en kon ze haar zenuwen moeilijk bedwingen met enkele valletjes als gevolg. Marie werd 28ste aan balk.

Fran Vandeputte was goed voor de 21ste plaats all round.
Fran werd 27ste aan de sprong, 36ste aan damesbrug, 8ste aan balk en 17de aan de vloer.
Mooi gewerkt Fran!

Noore Becquaert werd 33ste all round.
Gelet dat Noore een sprongoefening doet met een lage moeilijkheidsgraad, werd Noore 42ste aan de sprong. Aan de damesbrug mocht Noore de 24ste plaats innemen, aan balk 17de en aan de vloer 41ste plaats.

Marie Durnez werd 38ste all round. Net als Noore springt Marie een oefening met een lage moeilijkheidsgraad waardoor ze 40ste werd aan de sprong.
Aan de damesbrug werd Marie bestraft door een verkeerde afsprong en moest ze tevreden zijn met een 41ste plaats. Marie werd 22ste aan balk en 28ste aan de vloer.

Saar Vandenberghe was verontschuldigd voor de wedstrijd.

Meisjes 14 jaar – vrij werk (totaal van 27 gymnasten)

Yana Verdru mocht all round de 15de plaats innemen.
Yana werkte een heel mooie wedstrijdoefening af aan de balk en werd beloond met een podiumplaats (3de). Aan de sprong had Yana last van haar knieën moest ze zich tevreden stellen met een 3ste plaats. Aan de damesbrug werd Yana 13de en aan de vloer 21ste.

Tiele Mees behaalde all round de 18de plaats.
Net als Yana turnde ook Tiele aan de balk een heel mooie oefening en werd ze meer dan verdiend 4de aan de balk. Gelet dat Tiele aan de sprong start met een sprong met een lage moeilijkheidswaarde, werd ze 25ste. Aan damesbrug behaalde Tiele de 21ste plaats en aan de vloer de 18de.
 

Meisjes 15-16 jaar – vrij werk (totaal van 50 gymnasten)

Annette Devoldere werd all round 1ste met een monsterscore van 61.250 (2de plaats is goed voor 59.950). Zoals gewoonlijk turnde ze heel nette en vlotte oefeningen.
Ook aan de sprong mocht Annette de 1ste plaats innemen met haar wedstrijdsprong met de hoogste moeilijkheidswaarde. Aan de damesbrug was KIT opnieuw de topper van de wedstrijd. Opnieuw een eerste podiumplaats voor onze Annette!
Aan balk werd Annette 3de en aan de vloer 6de.

Lieke Vervisch had enorme pech aan de damesbrug maar zette haar wedstrijd met volle moed verder. Ze herpakte zich en turnde met een glimlach vlotte oefeningen aan de verschillende toestellen. Ze werd 9de aan grond en 7de aan sprong en balk. Haar doorzettingsvermogen zorgde ervoor dat ze 11de all round werd.

Auke de Ruytter deed voor het eerst in haar turncarrière deed ze mee aan een officiële gymfedwedstrijd. Sinds september zet ze alles op alles om mooie en haalbare oefeningen te tonen per toestel. Ze werd 33ste all round.

Jutte Deheegher en Jill Bertier waren verontschuldigd voor de wedstrijd.

 

Zondag 22 januari 2023

Meisjes 11 jaar – opgelegd werk (totaal van 52 gymnasten)

Bij de wedstrijden opgelegd werk jonger dan 12 jaar, werkt de Gymfederatie met brevetten.
Noor Dumon, Elene Feys-Jaques en Elise Marquant mochten naar huis met een gouden medaille. Een zilveren medaille werd uitgereikt aan Marie-Lou Decru.

Feys–Jacques Elene

Elene turnde een prachtige wedstrijd. Ze lette op al de kleine details en gaf de juryleden quasi geen kans om punten af te trekken. Dit zorgde voor een 2de plaats allround en dus ook voor een gouden medaille. Heel goed gedaan Elena!

Dumon Noor

Noor turnde zoals gewoonlijk een zeer mooie wedstrijd. Noor streeft ook naar de perfectie en dit was te zien in haar scores. Noor turnde een prachtige balkoefening zonder vallen. De jury was verbaasd van de prestatie die Noor leverde. Zo behaalde ze ook een meer dan verdiende 4de plaats all round met gevolg ook een gouden medaille. Super goed gedaan!

Marquant Elise

Elise turnde voor het eerst mee aan een officiële gymfedwedstrijd en dit deed ze zeer goed. Ze behaalde mooie resultaten bij alle toestellen en werkte zeer mooi af. We blijven verder oefenen op de oefening aan de brug, zodat Elise deze zonder twijfelen helemaal beheerst. Uiteindelijk leverde dit Elise een gouden medaille op en een mooie 7de plaats allround. Super trots op jou!

Decru Marie-Lou

Marie-Lou heeft ook een zeer mooie wedstrijd geturnd. Haar kracht aan de sprong is voor vele meisjes iets om jaloers op te zijn. Ze turnde een zeer mooie balkoefening en beheerste deze perfect. Aan balk wordt er nu verder getraind aan een hogere moeilijkheidswaarde zodat deze nog een hogere score oplevert. Uiteindelijk behaalde ze een 27ste plaats all round en dus een zilveren medaille. Super goed gedaan!

Meisjes 12 jaar – opgelegd werk (totaal van 59 gymnasten)

Ook hier een gouden medaille voor Orla-Jane Rys, Juliette Depuydt en Bo Andries. Bronzen medaille voor Nore Goudeseune.

Orla-Jane Rys had aan de balk wedstrijdstress. Niettegenstaande ze tijdens de opwarming alle elementen foutloos turnde, had ze drie valletjes tijdens de wedstrijdoefening. Een grote ontgoocheling voor Orla op het moment zelf, maar ze herpakte zich dankzij de steun van trainer Lisa erg snel en werkte verder een prachtige wedstrijd af met als resultaat een 1ste plaats all round op een totaal van 59 gymnasten met een monsterscore van 52.300 punten én een gouden medaille.
 

Juliette Depuydt had een topwedstrijd en werd ook beloond voor haar grote trainingsinspanningen met een gouden medaille! Juliette werd 8ste all round. Nu trainen we verder Juliette aan damesbrug zodat je nog een hogere score kan bereiken. Grote proficiat!
 

Bo Andries had eveneens een topdag op wedstrijd. Bo turnde een mooie en super sierlijke grondoefening en sprong (weliswaar met nog wat vrees) haar rondat-flik alleen. Proficiat Bo!
De mooie wedstrijdoefeningen bezorgden Bo een 12de plaats all round én een gouden medaille.

 

Nore Goudeseune turnde een mooie wedstrijd. Gelet dat Nore een aantal oefeningen turnt met een lagere moeilijkheidsgraad, werd ze 42ste all round wat goed is voor een bronzen medaille. De balk en de damesbrug zijn normaal gezien haar sterke toestellen. Hier turnde Nore mooie wedstrijdoefeningen, maar had ze pech met een aantal elementjes. Aan sprong start Nore met een achterstand van 2 punt ten aanzien van de medegymnasten en aan de vloer met 1 punt achterstand. We trainen verder Nore op je overslag aan de sprong) én je rondat-flik en overslag aan de grond. Volhouden!

 

Jongens 11-12 jaar – opgelegd werk

Soren Wolfs zette zoals we ondertussen gewoon zijn van hem mooie vaste oefeningen neer met als resultaat een gouden medaille.

Gilles Mullier maakte enkele foutjes aan grond door de zenuwen, maar door zijn perfecte afwerking werd ook hij beloond met een gouden medaille.

Remi Linclau heeft zich als nieuwkomer niet laten doen en ook met iets simpelere oefeningen perfect uit te voeren een zilveren medaille behaald.

 

Jongens 13-14 jaar – vrij werk

Jonas de Nul turnt voor het eerst in de categorie vrij werk op een recreatornooi en baant zich meteen naar een 6de plaats allround.

 

Jongens 15+ – vrij werk

Lewis Snick mocht tussen de oudste jongens aan het werk. Met wat sterke concurrentie, maar mooi afgewerkte oefeningen behaalde hij een 9de plaats.

Staf Redant moest forfait geven wegens ziekte.

Meisjes 17+ jaar – vrij werk (totaal van 21 gymnasten)

Fien Verplanken mocht op zondagavond de laatste wedstrijd van het weekend afsluiten. Ze verraste de jury’s met haar prachtige wedstrijdsprongen en werd dan ook meer dan verdiend 1ste aan sprong met een monsterscore van 16.200. Ook aan vloer werd ze de 1ste. Bij de damesbrug (het favoriete toestel van onze Fien!) maakte ze een mooie save om een val te voorkomen. Ondanks een element dat ze niet turnde, werd ze nog 4de aan de damesbrug. Deze resultaten bracht haar tot een 2de plaats all round. Chapeau Fien!

 

Het trainers- en juryteam van de Afdeling Recrea Toestelturnen is heel blij met de resultaten van alle gymnasten!
Louise Fourni, Lisa Derycke, Annette Devoldere, Fien Verplanken, Luna Pontrandolfi, Morgane De Gryse, Silke Decap, Rieke Man en Kathy Laheye.

1ste provinciale voorronde TTM C-niveau

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari vond de eerste Provinciale Voorronde plaats in Sint-Pieters-Leeuw voor onze kleinste C-gymnasten.

Zaterdag 14 januari was het de beurt aan Birsen Dumez (C13), Raquel Ramboer (C13), Soetkin Vandeghinste (C14) en Lente Verstraete (C14).

Birsen deed haar best. Elke oefening werd met de glimlach geturnd en toonde nette oefeningen aan de jury. Raquel kon de jury bekoren met een uitstekende balkoefening en een verzorgde vloeroefening. Ze werd verdiend beloond met een mooie 8e plaats op 91 gymnasten.

Soetkin en Lente hadden wat pech met enkele vallen op balk, grond en barre. Ze ztten moedig door en behaalden zo nog steeds een mooi resultaat.

Zondag 15 januari was het de beurt aan Dumez Bekka (C10) en Menu Hasse (C10).

Ze zetten beide straffe prestaties neer. Aan brug werden ze zelfs bedankt door de jury om zo´n afgewerkte oefeningen te tonen. Ze mochten beide met de GOUDEN medaille naar huis.

Trotse trainers en vooral benieuwd naar de volgende PV-wedstrijd. Proficiat ladies!

Westhoektornooi: Nog een vrachtwagen vol bekers voor Recrea KIT

We beginnen op zaterdag 14 januari 2023 om 9 uur ’s morgens met de jongens opgelegd werk én een vol KIT podium.

Jongens 12 jaar  – opgelegd werk

Soren Wolfs en Gilles Mullier hebben beiden moeilijke oefeningen geturnd en, op een schoonheidsfoutje of nerveusiteitsfoutje na, zo goed als perfect uitgevoerd. Ze waren dan ook niet weg te slaan van het podium. Soren behaalde de 1ste plaats aan de herenbrug en het rek, de 2de plaats aan de grond. Gilles behaalde de 2de plaats aan de herenbrug, de 3de aan het rek en 1ste aan de grond.

Voor Remi Linclau was dit zijn eerste wedstrijd, hij is nieuw bij de Recrea jongens sinds het begin van dit seizoen.  Hij heeft zijn zenuwen onder bedwang kunnen houden en heeft zich niet laten afschrikken door de ervaren jongens en aan grond zelfs het KIT podium kunnen vervolledigen met de 3de plaats!  Aan de herenbrug werd hij 6de en aan het rek 7de .

In de namiddag komen de meisjes aan zet.

Meisjes 13  jaar – vrij werk

Ella Vlaemyck turnde een fantastische én bijzonder sierlijke wedstrijd en mocht de eerste plaats innemen aan balk, aan grond en aan damesbrug. Aan de damesbrug showde ze haar niet aflatende doorzettingskracht en liet ze de jury met “open mond” kijken én tellen. Hilarisch Ella!

Ook Laura Degrauwe turnde een prachtige wedstrijd en mocht de tweede plaats innemen aan balk en de derde plaats aan grond en damesbrug.

Marie Van Gyseghem toonde haar vorderingen aan grond met haar rondat salto en werd mooi 5de en aan damesbrug met een 6de plaats. De balk is klassiek het mindere toestel van Marie waar ze een 12de plaats behaalde.

Noore Becquaert turnde een heel sierlijke oefening aan damesbrug en werd verdiend 7de. Aan de grond werd Noore 12de en aan de balk 8ste.

Fran Vandeputte werd geveld door stress. Niettemin werd Fran 9de aan de damesbrug, 13de balk en 7de aan de grond. Ontspannen Fran!

Ook Saartje Vandenberghe had te kampen met wedstrijdstress aan de damesbrug waar zij 14de werd. Saartje herpakte zich aan de balk en aan de grondoefening waar ze verdiend 9de en 5de werd.

Marie Durnez turnde een prachtige wedstrijd. Niettegenstaande de damesbrug haar slechtste toestel is, turnde ze een mooi afgewerkte oefening en werd er 11de. Aan balk mocht Marie de 6de plaats innemen en aan de grond sprong onze Marie voor de 1ste keer haar rondat flik door wat haar heel terecht de 6 de plaats opleverde.

Meisjes 14  jaar – vrij werk

Voor Tiele Mees en Yana Verdru was het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Yana Verdru turnde opnieuw een heel mooie oefening aan de damesbrug en werd 4de. Aan de balk had Yana stress maar ze turnde een heel mooie oefening en werd verdiend 6de. Ook aan de grond werd ze 6de.

Tiele Mees toonde haar mooie vorderingen aan de damesbrug en werd 6de. De balk was haar niet gunstig gezind. Een aantal elementen werden niet meegeteld waardoor Tiele zich tevreden moest stellen met een 8ste plaats. Aan de grond showde voor de 1ste keer op wedstrijd haar rondat salto en werd ze 7de.

Meisjes 15-16  jaar – vrij werk

Een vol KIT podium aan damesbrug !

Annette Devoldere turnde zoals gewoonlijk een prachtige wedstrijdoefening aan de damesbrug en werd dan ook terecht 1ste. Aan de grond werd Annette 3de. De balk viel niet mee voor Annette. Niettegenstaande ze tijdens de opwarming foutloze elementen turnde en haar nieuwe opsprong met hoge moeilijkheidswaarde perfect lukte, was de wedstrijdstress een spelbreker. Annette moest zich tevreden stellen met een 6de plaats.

Jill Bertier turnde een superwedstrijd aan de balk en werd heel verdiend 1ste. Ook aan de damesbrug toonde Jill een prachtige én uiterst sierlijke wedstrijdoefening en mocht ze de 2de plaats innemen. Aan de grond had Jill tegenslag en werd ze 8ste.

Ook Lieke Vervisch turnde prachtige wedstrijdoefeningen aan damesbrug en grond waar ze telkens de 2de plaats in nam.
Net als Annette was Lieke erg zenuwachtig aan de balk met enkele valletjes waardoor ze 8ste werd.

Auke De Ruyter is nieuw bij de Afdeling Recrea Toestelturnen Meisjes en turnde een fantastische wedstrijd! Auke maakte de overstap van het basisturnen meisjes naar Recrea TTM in september 2022 en showde op de wedstrijd haar enorme vooruitgang en doorzetting. Auke werd 7de aan de damesbrug, 7de aan de grond en 2de aan de balk! Een eerste podiumplaats dus voor Auke. Chapeau Auke!

Jutte Deheegher was verontschuldigd voor de wedstrijd. Jutte kampt met polsproblemen en moest jammer genoeg forfait geven voor de wedstrijd. We wensen Jutte veel beterschap en hopen dat ze snel weer actief is voor de wedstrijden.

Voor de avondwedstrijd zorgden de jongens en meisjes opnieuw voor een vol KIT podium

Meisjes 12 jaar  – opgelegd werk

Orla-Jane Rys turnde de perfectie aan damesbrug en balk en werd er telkens 1ste. Aan de grond kostte een kleine wiebel haar de 1ste plaats en werd ze meer dan verdiend 2de. Orla Jane is er meer dan klaar voor om te starten met vrij werk in september 2023.

Nore Goudeseune verlegde haar grenzen aan de damesbrug en turnde voor de 1ste keer de oefening met de hoogste moeilijkheidsgraad. Nore werd beloond voor haar inspanning en mocht meer dan verdiend de 2de plaats innemen. Grote proficiat Nore!
Aan balk en grond moet Nore zich tevreden stellen met een 10de en een 11de plaats.

Ook Bo Andries turnde voor de 1ste keer aan damesbrug de moeilijkste wedstrijdoefening en werd beloond met een 3de plaats! Chapeau Bo. Aan de balk werd Bo 9de. Aan de vloer turnde Bo ook voor de 1ste keer de moeilijkste wedstrijdoefening. Grote proficiat Bo met je rondat flik en met je 10de plaats.

Juliette Depuydt turnde ook een mooie wedstrijd en werd 5de aan damesbrug en 7de aan balk. Aan de grond werd Juliette bestraft met haar handenstand ½ draai waardoor ze 7de werd. Erg jammer voor een ontgoochelde Juliette . Ze verdient veel beter.

Meisjes 11 jaar  – opgelegd werk

Noor Dumon turnde zoals gewoonlijk een prachtige wedstrijd. Noor werd verdiend 1ste aan damesbrug en 3de aan de balk.
Aan de grond werd de oefening van Noor bestraft en moest ze zich tevreden stellen met een 7de plaats.

Elene Feys Jaques was in topvorm en turnde een heel goede wedstrijd. Aan de damesbrug werd Elene 2de. Aan de balk en de grond toonde Elene de perfectie en werd ze meer dan verdiend aan beide toestellen de 1ste. Chapeau Elene!

Ook Marie-Lou Decru verlegde haar grenzen aan de damesbrug en turnde voor de 1ste keer de oefening met de hoogste moeilijkheidsgraad. Marie-Lou turnde een prachtige oefening en werd 5de. Grote proficiat Marie-Lou! Aan balk werd Marie-Lou 11de en aan de grond 9de.

Ook Elise Marquant maakte de overstap van basisturnen naar de Afdeling Recrea en dus nieuw in de groep. De eerste wedstrijd van Elise was spannend!
Aan damesbrug en balk werd Elise 8ste.. Aan de grond werd Elise bestraft voor een aantal elementen, maar dat belette niet dat Elise een mooie 16de plaats mocht innemen.

Meisjes 17+ jaar  – vrij werk

Voor Fien Verplanken was het de 1ste wedstrijd na een lange herstelperiode (blessure).
Fien was in topvorm en turnde een prachtige wedstrijd aan damesbrug én grond waar ze telkens de 1ste plaats innam. Aan balk werd Fien 6de.

 

Jongens 13 jaar  – vrij werk

Voor Jonas de Nul was dit de eerste wedstrijd vrij werk en dus een stukje moeilijker dan voorbije jaren. De stress was te merken door wat foutjes te maken die op training normaal niet gebeuren. Op zijn favoriete toestel herenbrug zette hij wel een zo goed als perfecte oefening neer. Hij werd 7de aan grond, 8ste aan rek en 9de aan de herenbrug.

 

Jongens 15-16 jaar  – vrij werk

Lewis Snick en Staf Redant mochten samen op het laatste podium van de dag. Ze hebben beiden hard gewerkt de voorbije maanden om hun oefeningen een stuk moeilijker te maken. Deze wedtrijd was ideaal om ze uit te testen en met succes. Ze hebben de 2de en 3de plaats afgewisseld op elk toestel met meestal maar 0.1 verschil in score van elkaar. Lewis werd 2de aan herenbrug en grond, 3de aan rek. Staf werd 3de aan herenbrug en grond, 2de aan rek.

 

De trainers en juryleden kijken terug op een prachtige wedstrijd voor de Afdeling Recrea Toestelturnen en maken zich klaar voor de volgend wedstrijd in Brugge tijdens het weekend van 21 en 22 januari 2023.

Chapeau aan alle gymnasten in naam van het trainersteam!
Rieke Man, Silke Decap, Louise Fourni, Lisa Derycke, Annette Devoldere, Fien Verplanken, Morgane De Gryse, Elise Louchaert, Luna Pontrandolfi en Kathy Laheye.