KIT ZOEKT SPONSORS!

Heb je een zaak en heb je zin om de turnclub te sponsoren?
Neem dan zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Hoofdsponsors

ASD ~ Hvac & Sanitair

ASD ~ Hvac & Sanitair uit Roeselare is een professioneel installatiebedrijf van diverse klimaatsystemen en sanitaire voorzieningen. We zijn vooral werkzaam in de provincies West- en Oost-Vlaanderen, waarbij industriële bedrijven en publieke instellingen zoals scholen en gemeentebesturen het overgrote deel uitmaken van ons klantenbestand. Onze professioneel opgeleide vakmannen installeren met de meeste deskundigheid: airconditioning- en luchtverversingssystemen, centrale verwarming, uiterst zuinige en milieuvriendelijke warmtepompen, mooi afgewerkte badkamers, doucheruimtes en toiletten.

Restaurant Au Gourmand

Restaurant Au Gourmand is het creatieve project van chef Kurt Kuypers. In dit klassieke restaurant laat Kurt zijn gasten genieten van het beste van wat de natuur te bieden heeft. De gerechten worden zo veel mogelijk met lokale en seizoensgebonden ingrediënten klaar gemaakt. Kwaliteit en versheid zijn dan ook de grootste troeven van het restaurant. Bij Au Gourmand geniet je mee van Kurt's passie voor lekker rundvlees. Op de suggestie kaart kan je steeds enkele speciale vleessoorten terugvinden. Om de perfecte steak op uw bord te toveren wordt alle vlees op de grill gebakken.

Sponsors

Zorgteam West

In de regio Heuvelland, Ieper, Mesen, Wervik, Poperinge en deelgemeenten maakt Zorgteam West het verschil door een zorgvuldige, kwaliteitsvolle en persoonlijke dienstverlening naar de patiënt toe. Wij doen er alles aan om u zo lang mogelijk op een veilige en zinvolle manier thuis of in uw assistentiewoning te verzorgen. Naast de verpleegkundige taken besteedt het team ook veel aandacht aan het sociale aspect van de zorg. Uitgaan van de fierheid voor ons beroep gaan wij zorg aanbieden die gebaseerd is op beleving, betrokkenheid, vriendelijkheid, opnieuw tijd maken voor mensen en respect. Zorgteam West staat garant voor: flexibiliteit, zorg, discretie en directe hulp. Ze staat dan ook altijd voor u klaar om u te helpen.
Contacteer Heleen op 0476 84 80 76 of Bart op 0473 31 14 58.