Nieuws

Teamcup TTM 2023 Dendermonde

terugkeren

Het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 november was voor de Ieperse turnkring een topweekend! Voor de meisjes toestelturnen was er onder andere een eerste plaats met het team!

Op zaterdag gingen de meisjes toestelturnen C-niveau naar Dendermonde voor de eerste wedstrijd van het seizoen. De jongste gymnasten Hasse Menu (C11), Bekka Dumez (C11), Juliette Boudry (C13) en Madeleine Vandevoorde (C13) vormden samen een team. Er kwamen héél wat zenuwen bij kijken, maar werden knap beloond met een eerste plaats!
Soetkin Vandeghinste (C15), Jana Ketels (C17) en Laura Devoldere (C17) turnden samen een hele mooie wedstrijd en behaalden een 5e plaats op 24 teams. Zij werden beloond met een eerste plaats voor origineelste mascotte! 


Op zondag waren de meisjes toestelturnen B-niveau uit Ieper in Dendermonde te vinden! Er namen eveneens twee teams deel aan deze wedstrijd. Het team met Ellen Bruneel (B16+), Inty Amerlinck (B16+), Nine Gore (B16+) en Sara Guillas Calva (B13) greep op 0,05 punten net naast het podium. In dit sterk deelnemersveld van een 20-tal teams werden ze zo knap 4de. Het team met Ariana Costa (B12), Oona Debruyne (B12), Jana Bryon (B12) en Juliette Vlaemycnk (B13) werd bij de jongere leeftijdscategorie mooi 5de, dit ook op heel wat sterke teams met zelfs gymnasten uit het A-niveau. 

Knap geturnd dames!