Griezelen op Halloween

Op zaterdag 29 oktober was het griezelen geblazen voor onze jongens van het Toestelturnen. Er werd namelijk tijdens de les op spoken gejaagd en enkel verklede halloweenturners werden toegelaten in de turnzaal. Ondertussen hebben we het bericht ontvangen dat alle monsters werden verjaagd door deze waaghalzen en dat onze turnzaal weer helemaal griezel-vrij is. Gelukkig maar!

KIT Eetfestijn op 18 november in de Fenix

Nu het vallen van het blad er aan komt, nodigen KIT u opnieuw uit op het KIT-eetfestijn in herfstthema. Deze is intussen toe aan zijn twaalfde editie!

We verwelkomen u graag op zaterdag 18 november 2017 vanaf 18.30u in de Fenix en bieden u de keuze tussen vol-au-vent en stoofvlees met frietjes, een ruim assortiment aan groentjes en verse appelmoes.
Voor de mensen die liever geen vlees wensen, bieden we graag een vegetarisch alternatief aan.

De animatie voor de kinderen wordt dit jaar in een nieuw kleedje gestopt zodat ouders en kinderen van een gezellige avond kunnen genieten. Laat de kinderen thuis de verkleedkoffer plunderen en hun leukste herfst-, trollen of prinsessenoutfit kiezen. Speciaal voor hen zorgen we voor een leuk cadeautje!
Volwassenen betalen de democratische prijs van €15, kinderen onder de 12 jaar €9.
Nodig jullie ouders, grootouders, tantes, nonkels, buren uit en breng ze mee naar een leuke en lekkere feestavond.

U kan bestellen tot en met zaterdag 8 november.

Smakelijk!

KIT zoekt vrijwilligers

Viceminister-president Hilde Crevits feliciteert KIT

Viceminister-president van de vlaamse regering en Vlaams minister van onderwijs Hilde Crevits feliciteert de Koninklijke Iepers Turnkring vzw met haar 120ste verjaardag!

Actie ten voordele van Senn Hubau

Senne Hubau is al meerdere jaren actief bij de Koninklijke Ieperse Turnkring. Hij traint er 10 uur per week o.l.v. tumblingtrainer Roland Olivier.
In juni werd Senne geselecteerd om deel te nemen aan de WAGC tumbling, de wereldkampioenschappen voor jongeren. Als jongste tumbler van de Belgische delegatie trekt hij van 13 t.e.m. 20 november naar Sofia in Bulgarije.
 
Om dit avontuur voor Senne en zijn trainer te kunnen financieren, nodigen we iedereen uit om te komen genieten van een overheerlijke BBQ met kinderanimatie (grime, visput, buttons maken, dansles...). Koop jij een winnend lotje ?  Dankzij de donatie van velen beschikken we over een grote prijzenpot.

Inschrijven voor seizoen 2017-2018

Inschrijven voor recreatieve groepen voor het turnseizoen 2017-2018 kan vanaf 1 augustus 2017 online! Volg hiervoor deze link.

Geselecteerde gymnasten voor Toestelturnen Jongens, Toestelturnen Meisjes, Tumbling, Demo en Recre@ meisjes en jongens kunnen inschrijven via de trainer van de competitiegroep.