Nieuws

TU: C-niveau op het West-Vlaams kampioenschap 2024

terugkeren

Te Schelle in Antwerpen op16 maart 2024 vond het West-Vlaams kampioenschap voor de C-niveau gymnasten van tumbling plaats. De gymnasten hebben hun beste beentje voorgezet en behaalden mooie resultaten!

In de categorie C11 meisjes wist Maxine Langedock een verdienstelijke zesde plaats te behalen van West-Vlaanderen.

In de categorie C14 meisjes zette Elise Gheysens een sterke prestatie neer en veroverde de vierde plaats van West-Vlaanderen.

De C13-14 jongens werd gedomineerd door de gymnasten van KIT. Warre Delaere behaalde de eerste plaats van West-Vlaanderen, gevolgd door Matteo Cavaliere op de tweede plaats en Miel Vermeeren op de derde plaats. Ilias Vervisch eindigde op een vijfde plaats.

In de categorie C15 meisjes categorie lieten Marthe Ameloot, Juliette Gevers, Lotte Serruys en Louise Lesage allemaal uitstekende prestaties zien. Marthe Ameloot veroverde de eerste plaats van West-Vlaanderen, Juliette Gevers werd tweede, Lotte Serruys derde en Louise Lesage vierde.

In de categorie C16 meisjes veroverde Alexia Dedier de tweede plaats van West-Vlaanderen, terwijl Maité Vanpeteghem de derde plaats behaalde.

Tot slot, in de categorie C17-18 meisjes, voegde Michelle Demeulenaere nog een succes toe aan de lijst van KIT gymnasten door de tweede plaats van West-Vlaanderen te behalen.

Super prestaties van Alle C gymnasten! Wij danken alle trainers en Juryleden die deze gymnasten ondersteunde tijdens de wedstrijden en trainingen om hen op dit niveau te brengen!