Nieuws

KIT Tumbling C turnt in Vosselaar

terugkeren

Zaterdagmorgen 5 februari om iets voor 6 vertrokken de Tumbling C gymnasten en begeleiders richting Vosselaar en het vroeg opstaan is niet voor niets geweest.


De dag begon met de C13 en de C19+ meisjes. Bij de 13-jarige dames was heel wat moois te zien.
Juliette Gevers ging volop voor de moeilijke reeksen en miste nog wat afwerking. Ze werd knap 11de. Ook Louise Tiberghein sprong prachtig afgewerkte reeksen met misschien wel de mooiste fliks die we bij de 13-jarigen zagen. Ze liet wat puntjes liggen bij je landing en werd 18de.
Marthe Ameloot werd 35ste met reeksen die netjes waren, maar net iets minder dan hetgeen ze in de opwarming sprong. Volgende keer gewoon de wedstrijdstress aan de kant schuiven.
Ine Cloet heeft sinds vandaag al haar selectie voor het Vlaams op zak.Ze springt nog niet zoals we van haar gewoon zijn, maar die verdomde pijnlijke  pols weerhield haar niet om alsnog de 4de te eindigen.
Na de middag kwam Elise Gheysens bij de C12 tonen wat ze bijgeleerd heeft. 't was al heel wat strakker gesprongen dan vorige wedstrijd. Nog wat beter afwerken. Ondanks een 30ste plaats ligt ze op amper 3 puntjes van de 1ste plaats. 
En als laatste KIT-tumbler van de dag kregen we Lentel Verschaeve te zien bij de C-14 jaar meisjes.  De prachtig sprongen van de opwarming kon ze niet herhalen tijdens de wedstrijd? Wellicht is hier ook een beetje te veel stress de oorzaak... jij bent in mijn hoofd eentje die kan (moet) Vlaams kampioen worden, ga er voor Lentel!!!!
Over het algemeen kan gezegd worden da iedereen beter sprong dan vorige PV.
Als iedereen nog wat werkt aan de landing en de stress aan de kant kan zetten schuiven ze nog heel wat plaatsjes op in de ranking voor het Vlaams!