Nieuws

TU: AB-niveau op het West-Vlaams kampioenschap

terugkeren

Te Zeveneken in Oost-Vlaanderen vond in het weekend van 2 en 3 februari 2024 het West-Vlaams kampioenschap voor A en B-niveau tumbling plaats. Hier mochten enkele gymnasten naar huis met een medaille!

A-niveau

In de categorie A12 meisjes was Maja Bem van de partij. Ze werd niet alleen bekroond tot West-Vlaams kampioen, maar behaalde ook de eerste plaats in het algemeen klassement.

In de categorie  A13-14 meisjes wist Leonie D'Hulster een knappe tweede plaats van West-Vlaanderen te veroveren.

Bij de meisjes A15-16 jarigen behaalde Noor Deboeuf de titel van West-Vlaanderen en Ella Deboeuf de vijfde plaats.

B-niveau

Bij de B12 meisjes werden Maëlle Milleville en Liana Boone bekroond tot West-Vlaams kampioen, terwijl Alessia Vandelanotte en Marie Depover de derde en vierde plaats van West-Vlaanderen veroverden.

In de categorie B12 jongens werd Saymen Maes bekroond tot West-Vlaams kampioen en behaalde de derde plaats allround.

Bij de B13 Meisjes presteerde Maïté Platteau uitstekend en werd bekroond tot West-Vlaams kampioen en behaalde tevens de tweede plaats allround.

In de categorie B14 meisjes behaalde Elise Denis de zevende plaats van West-Vlaanderen.

Bij de jongens B15-16 Jaar wist Vic Depuydt de titel van West-Vlaams kampioen en de eerste plaats allround te veroveren, terwijl Colin Depuydt de vierde plaats van West-Vlaanderen behaalde.

Bauke Braeckevelt  behaalde de vijfde plaats van West-Vlaanderen in de categorie B17 meisjes.

In de categorie B18 jaar meisjes veroverde Camille Vandenbroucke de tweede plaats van West-Vlaanderen.

Tot slot behaalde Lisa Derycke de vierde plaats van West-Vlaanderen in de categorie B19+ meisjes.

Wij danken alle trainers en juryleden die deze gymnasten ondersteunde tijdens de wedstrijden en trainingen om hen op dit niveau te brengen!