Nieuws

TTM C West-Vlaams Kampioenschap 2022

terugkeren

Op zondag 13 februari 2022 hadden Soetkin Vandeghinste en Lente Verstraete (C13) op zondag hun laatste PV-wedstrijd in Leopoldsburg. Soetkin heeft haar beste wedstrijd tot nu toe geturnd door op elk toestel een mooie oefening te turnen tot in de puntjes afgewerkt. Lente heeft wat pech gehad en enkele keren gevallen, maar heeft moedig doorgezet en behaalde zo nog steeds een mooi resultaat.

Zaterdag 19 februari 2022 turnden onze oudste C-gymnasten hun laatste PV-wedstrijd in Lendelede, tevens het West-Vlaams Kampioenschap.
Britt Sohier (C14) en Marthe Milleville (C17) mochten als eerste de spits afbijten. Britt had de wedstrijd goed gestart, maar had wat pech aan de brugoefening. Marthe turnde opnieuw verzorgde en gemotiveerde oefeningen waardoor ze beloond werd met een schitterende 2e plaats op het West-Vlaams Kampioenschap.
Ileana Depover (C16) turnde haar beste wedstrijd met een balkles zonder vallen en werd daardoor beloond met een fantastische 3e plaats op het West-Vlaams kampioenschap.
Jorien Depreitere (C18+) mocht als laatste de spits afbijten. Met een nieuw element aan sprong die ze voor het eerst uitvoerde op wedstrijd en een verzorgde grond en balkoefening turnde ze haar beste wedstrijd tot nu toe.

Met twee podiumplaatsen voor KIT, enthousiaste gymnasten en trotse trainsters sluiten we de PV-wedstrijden af. Nu spannend afwachten op de selecties van het Vlaams Kampioenschap.
Proficiat meisjes!