Nieuws

Paastornooi 2023 Recrea groepen

terugkeren

Het Paastornooi in Vlamertinge is een wedstrijd PER toestel. De gymnasten worden beloond met extra veel medailles én al dan niet een beker als zij het podium mogen beklimmen.
Voor de meisjes wordt gewerkt aan grond, damesbrug en balk.
Voor de jongens aan rek, herenbrug en grond.

Opgelegd werk - meisjes.
11 jaar – full KIT-podium aan de grond!
Noor Dumon nam de 2de podiumplaats aan de damesbrug, 16de aan balk en werd meer dan verdiend 1ste aan de grond.

Elene Feys-Jaques werd 5de aan de damesbrug, 5de plaats aan balk en 2de aan de grond.

Elise Marquant werd 6de aan de damesbrug, 9de aan balk en 3de aan de grond.

Marie-Lou Decru werd 14de aan de damesbrug en 18de aan balk. Aan de grond verloor Marie-Lou 1 punt van haar startwaarde waardoor ze 9de werd. Zo jammer voor onze Marie-Lou!

12 jaar
Bo Andries mocht op het podium de 2de plaats innemen voor haar oefening aan de balk, Bo werd 5de aan damesbrug en 7de aan de grond.

Nore Goudeseune werd 5de aan balk, turnde een prachtige oefening aan damesbrug en mocht de 3de podiumplaats innemen en werd 8ste aan grond.

Juliette Depuydt had tegenslag aan balk en werd 8ste, aan damesbrug turnt Juliette niet de moeilijkste oefening waardoor haar score ook lager is. Juliette werd 9de aan damesbrug en 6de aan de grond.

Opgelegd werk - jongens.
12 jaar
Sören Wolfs zoals we gewoon zijn van hem moeilijke oefeningen met een aantal podiumplaatsen als gevolg. Hij werd 1ste aan vloer en rek en 2de aan herenbrug.

Vrij werk - meisjes
13 jaar:
Ella Vlaemynck mocht drie maal de 1ste podiumplaats innemen en werd 1ste aan damesbrug, 1ste aan de balk en 1ste aan de grond.

Laura Degrauwe werd 4 aan damesbrug, 4de aan balk en mocht ook het podium op voor haar wedstrijdoefening aan de grond met een verdiende 2de plaats.

15-16 jaar
Lieke Vervisch turnde een prachtige balkoefening en werd verdiend 1ste. Ook aan de damesbrug turnde Lieke een heel mooie oefening en werd ze 2de. Aan de grond werd Lieke 4de.

Jill Bertier werd 5de aan balk. Aan damesbrug nam Jill een verkeerde start dat haar helaas een podiumplaats koste waardoor Jill met moest stellen met een 7de plaats. Zo jammer Jill!
Jill werd 7de aan de grond.

Auke De Ruytter werd 8ste aan balk, 12 aan damesbrug en 10de aan de grond.

Annette Devoldere had tegenslag aan balk en moest enkele valletjes incasseren waardoor Annette een 10de plaats innam.
Aan de damesbrug herpakte Annette zich volledig en werd er meer dan verdiend 1ste. Ook aan de grond hield Annette de eer hoog en werd ze 1ste.

Vrij werk - jongens
15+ jaar
Staf Redant turnde een mooie wedstrijd en mocht drie keer het podium op!
Staf werd 2de aan herenbrug, 2de aan rek en 2de aan de grond.