Koninklijke Ieperse Turnkring

Nieuws

clubkampioenschappen 2021

terugkeren

De laatste turnweek is van start gegaan. Om het seizoen mooi af te sluiten, werden alle medailles van de clubkampioenschappen uitgedeeld tijdens die laatste training. Op maandag schitterden de Gym & Tumbling A gymnsten op het podium. Op dinsdag was het de beurt aan de Basis Tumbling 9-11 jaar. 

Ook de competitie tumblers werden bekroond voor hun deelname aan de online cups. 

  • C13: Bij C13 jaar ging de tumbler Siebe Bryon aan de haal met 2 bronzen medailles en kon Liam Buytaert de 1ste plaats veroveren. Ook Lentel Verschaeve kon tijdens haar 2de online cup brons bemachtigen. Colin Depuydt en Lily Plamont behaalde beiden een mooie 5de plaats.
  • AB: Bij het A-niveau werd Vic Depuydt knap 2de en slaagde Leonie D'Hulster erin om 5de te worden. Bij de B's behaalde Auke Talpe tijdens de eerste wedstrijd brons en de 2de goud en gingen Warre Delaere en Mauro D'Hulster aan de haal met respectievelijk zilver en brons. Alexia Dedier werd knap 4de en ook Elise Denis ging aan de haal met een 4de plaats... Camille Vidal Lora werd 6de.
  • C11-12: Juliette Gevers behaalde goud, Louise Tiberghein zilver, Vigo Debruyne eveneens zilver en je leest het goed Mauro D'Hulster en Warre Delaere kwamen in hun eerste wedstrijd nog in actie bij het C-niveau en behaalden daar eveneens zilver en brons! Elise GHeysens werd 4de, Louise Lesage 6de, Marthe Ameloot 7de en Lotte Hubau 10de... en Maxim Caulier en Warre Lattré trainden er dit jaar op los om volgend jaar er ook te staan op wedstrijd.
  • Instap 9-10 en précompetitie: Noah Schmitt, Michelle Vanhoutte en Marie Depover behaalde zilver.  vlogen Liana Boone en Milan Dael in quarantaine net voor de wedstrijd, desalniettemin sprongen mooie oefeningen en behaalden brons. Pechvogel Tess Gryson blesseerde zich en zagen we niet aan het werk op wedstrijd. De pré'tjes en beginnelingen Lauren Hooghe, Milan Dodo, Alessia Vandelanotte, Lisa Vanwontergem trainden een heel jaar keihard en zullen volgend seizoen zeker van zich laten horen.

foto's