Koninklijke Ieperse Turnkring

Nieuws

Podiumsterren om het seizoen af te sluiten

terugkeren

We zijn aan het einde van een bijzonder seizoen gekomen. Op zaterdag 5 juni sloten we de laatste turnles af voor de recreatieve gymnasten. Voor de gymnasten tot en met geboortejaar 2008, was dat in de turnzaal, en met een knaller van formaat. Tijdens de turnlessen in mei werd het alom gekende clubkampioenschap immers een beetje anders ingevuld. Er werden filmpjes gemaakt (véél filmpjes), die nadien werden beoordeeld door een echte jury. Tijdens de laatste turnles werden alle gymnasten beloond met een medaille. Het was een creatieve oplossing, maar minstens even plezant, als we de gymnasten mogen geloven.  

Voor de gymnasten vanaf geboortejaar 2007 namen we afscheid met een buitentraining. Dat we dat liever anders hadden gezien, dat geven we zeker toe. Dat we er het beste van gemaakt hebben, dat hebben we toch vooral te danken aan de gymnasten zelf. Merci voor jullie inzet!

Nu trekken we de turndeuren dicht voor een welverdiende pauze. We hopen vooral om elkaar volgend jaar weer allemaal in de turnzaal terug te zien. Merci voor een bijzonder turnjaar!

Foto's zijn te bewonderen via de website.