Koninklijke Ieperse Turnkring

Miniemen Meisjes

Trainers

Nieuws

Ieperse Yelena Devreker scoort op internationaal tonooi

Yelena Devreker (links op de foto), topsportgymnaste en lid van KIT, nam afgelopen weekend 7 november 2021 deel met de nationale junioren ploeg aan de Swiss Cup in Zwitserland. Naast de Belgische meisjes waren ook enkele grote namen aanwezig. Zo pakten de Russische Angelina Melnikova en Nikita Nagornyy de gouden medaille in de teamcompetitie.

In de juniorencompetitie ging het goud naar Duitsland en pakten de Belgische meisjes het zilver voor Frankrijk en Zwitserland.

En Yelana? Die pakte individueel de zilveren medaille? WAT EEN KNALPRESTATIE VAN DIT TOPTALENT!

 

meer lezen...

Geen trainingen recreatieve groepen

Dagen waarop geen training is voor recreatieve groepen kan je terugvinden onder Info - Kalender.

meer lezen...

November zou november niet zijn zonder onze jaarlijkse Pasta-avond. Dit jaar organiseren we die pasta-avond gewoon… vanuit jullie eigen stek

Laat je verbluffen door onze rijkelijke spaghettisaus (zowel vegetarische als gewone saus)

7 EUR voor een halve kilo saus, 12 EUR voor een kilo saus. 

Verwacht je aan een bom van smaken, met een groenterijke saus die met liefde wordt bereid door een top chef. En zoals het een ware spaghettiavond betaamt, voorzien we bijpassende wijnen

Onze sommelier biedt vier excellente wijnen aan, nauwkeurig geselecteerd voor bij de pastasaus. Prijzen voor de rode wijn en de cava komen op 11 EUR per fles, of 64 EUR voor een karton van zes flessen. De witte wijn verkopen we aan 9 EUR, met 52 EUR voor een karton van zes flessen. 

Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met 14 november.  Vergeet niet je bestelling te bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail.  Doe je dat niet, dan krijgen wij de bestelling niet door.

Via dit formulier geef je aan in welk tijdsblok je de bestelling komt afhalen.  Betalen doe je bij afhaling, dat kan met de bankkaart of cash.

Bereid je alvast voor op een culinair genot, maar dan van bij jouw thuis

Alvast bedankt!

meer lezen...

Mondmasker opnieuw verplicht in turhal

De verwachte vierde COVID besmettingsgolf is een feit en daarom heeft het Overlegcomité bijkomende maatregelen bepaald:

De huidige mondmaskerplicht, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer en bij de medische en niet-medische contactberoepen, wordt uitgebreid met een algemene verplichting om mondmasker te dragen in binnenruimtes van:

  • Winkels en winkelcentra,
  • Zorginstellingen, 
  • Publiek toegankelijke ruimtes van bedrijven, overheidsgebouwen, gerechtsgebouwen
  • Inrichtingen voor culturele, feestelijke, sportieve, recreatieve activiteiten, waaronder schouwburgen, concertzalen, cinema’s, musea, indoor pret- en themaparken, indoor fitnesscentra en sportcentra


Daarom vragen we, om vanaf 26 oktober tot nader order, de volgende maatregelen te willen respecteren in het sportcentrum en meer bepaald in de turnhal

  • Handen ontsmetten aan de ingang/uitgang van de turnhal
  • Trainers dragen continu het monsmasker
  • Gymnasten 13 jaar en ouder dragen het mondmasker maar mogen het aflaten tijdens de training in de turnzaal.

Algemene maatregelen:

  • Was regelmatig je handen.
  • Schud even niet de hand, begroet vanop veilige afstand.
  • Hou zoveel mogelijk een afstand aan van anderhalve meter van je collega, burger, …
  • Vertoon je symptomen van COVID, neem eerst contact op met je arts voor je komt sporten.
  • Probeer het aantal contacten te beperken.
meer lezen...

Week van de official

Van 1 tot 10 oktober 2021  zetten we onze, juryleden in de bloemetjes. Want zonder officials, geen wedstrijden. 

De Week van de Official is een initiatief vanuit 40 Vlaamse sportfederaties en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. Tijdens deze week organiseren sporters en sportclubs heel wat acties en initiatieven. Want in elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de officials het om even in de spotlights te staan.

​​De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel!

​Doe mee en deel jullie acties via #bedanktscheids en/ of #bedanktjury!

meer lezen...