Nieuws

Belangrijke info omtrent turnfeest ‘Cirque de la Gym’

terug

Beste ouder,

Op zaterdag 7 maart 2019 gaat onze jaarlijkse turnshow door met het thema ‘Cirque de la Gym’. Alle KIT-gymnasten, ook die van jou, geven in deze show het beste van zichzelf. Hou dus zeker deze datum vrij. Het wordt een heel drukke dag:

  • In de voormiddag houden we een generale repetitie
  • Een middagshow om 14u30
  • Een avondshow om 19u.

Alle gymnasten treden in zowel de middagshow, als de avondshow op, met uitzondering van de Welpen 3 en 4 jaar. De Welpen zullen enkel deelnemen aan de middagshow.

De ticketverkoop van de turnshow (zowel voor de middagshow als voor de avondshow) gaat door op zondag 2 februari 2020 tussen 9u-11u in de cafetaria van Sporthal 2. Net zoals vorig jaar, worden alle tribuneplaatsen genummerd en verkopen we de tickets startend met de middelste tribune en vervolgens de naastliggende tribunes. Om de ticketverkoop vlot te laten verlopen, vragen we om gepast geld mee te nemen (er zal enkel cash kunnen worden betaald). Kaarten kosten 11 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen t.e.m. 12 jaar. Zondag 2 februari is het enige moment dat er tickets zullen worden verkocht.

Meer info over onze turnshow kan je volgen via onze facebookpagina of via onze website. Voor vragen over de outfit, de haartooi, enz. kunnen jullie bij de trainer van jullie groep terecht.

Ten slotte zoeken we enkele enthousiastelingen die graag een handje meehelpen. Zin om aan de kostuums te helpen naaien, steek je graag een handje toe achter de bar, wil je ons helpen met de zaal klaar te zetten, ...? Laat ons dat dan zeker weten via de trainer van jouw gymnast. Jouw hulp is meer dan welkom!

We hopen jullie allemaal tegen te komen in onze ‘circustent’ op 7 maart en danken jullie al bij voorbaat voor jullie hulp en enthousiasme.

Het bestuur & het trainerscorps