Koninklijke Ieperse Turnkring

Nieuws

Pasta Deluxe - @home editie

terugkeren

UITGESTELD !

Gezien de huidige maatregelen, hebben wij beslist om het pasta-evenement met afhaling op 21 november voor onbepaalde tijd uit te stellen.  Wij willen ons met de club strikt aan alle regels houden en laten de gezondheid van eenieder primeren.

We willen u danken voor uw eventuele bestelling en laten u weten dat uw bestelling behouden kan blijven tot het evenement opnieuw wordt gepland.  Zodra een nieuwe datum beschikbaar is, zullen wij hierover communiceren.

Dank voor uw steun! #tousensemble

 


November zou november niet zijn zonder onze jaarlijkse Pasta-avond. Deze editie doen we dat net ietsje anders. Dit jaar organiseren we die pasta-avond namelijk gewoon… vanuit jullie eigen stek

Laat je verbluffen door onze rijkelijke spaghettisaus (zowel vegetarische als gewone saus): 7 EUR voor een halve kilo saus, 12 EUR voor een kilo saus. Verwacht je aan een bom van smaken, met een groenterijke saus die met liefde wordt bereid door een top chef.

En zoals het een ware spaghettiavond betaamt, voorzien we bijpassende wijnen. Onze sommelier biedt drie excellente wijnen aan, nauwkeurig geselecteerd voor bij de pastasaus.  Een kleurrijke beschrijving van de wijnen vind je onderaan*. Prijzen voor de rode wijn en de cava komen op 11 EUR per fles, of 64 EUR voor een karton van zes flessen. De witte wijn verkopen we aan 9 EUR, met 52 EUR voor een karton van zes flessen. 

Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot en met 15 november.  Vergeet niet je bestelling te bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail.  Doe je dat niet, dan krijgen wij de bestelling niet door.

Betalen doe je bij afhaling, dat kan met de bankkaart of cash.

Bereid je alvast voor op een culinair genot, maar dan vanuit je eigen bubbelWIjnen

CAVA PUPITRE ‘BRUT NATURE’: Dit is een bijzondere en elegante cava. De langzame gisting die hij doormaakt, zorgt voor een fijne en aanhoudende pareling. In de mond zorgen stuivende aroma’s van groene appel en citrus voor een strak mondgevoel, terwijl de afdronk eerder rijp en complex is. Dit topproduct is ideaal als aperitief voor nu of voor tijdens de feestdagen.

AZIENDA DISSEGNA PINOT GRIGIO 2019, DOC FRIULI (100% Pinot Grigio): Deze biologisch verbouwde Pinot Grigio is loepzuiver en elegant.  Deze prachtige wijn geeft veel expressie in de neus met aroma’s van steenfruit, bloesem en een puntje kruidigheid. In de mond is hij sappig en zacht. Het is een lekkere wijn als aperitief, maar ook bij risotto met champignons of bij een lekker stukje gebakken vis.

TENUTA DI TAVIGNANO, CERVIDONI ROSSO PISCENO 2018 DOC MARCHE – ROSSO PISCENO (70% Montepulciano – 30% Sangiovese): Dit is een heerlijke rode wijn uit de Marken.  Zacht en kruidig, fruitig en krachtig; deze wijn heeft het allemaal. De wijn heeft een intens robijnrode kleur, met in de neus aroma’s die doen denken aan maraschinokers, pruimenconfituur en een puntje kruidigheid en specerijen.  Zacht en soepel mondgevoel met zijdezachte tannines en een fijne afdronk. De wijn is een mooie begeleider bij pastaschotels op basis van tomatensaus en bereidingen met rood vlees.