Koninklijke Ieperse Turnkring

Nieuws

Turnfeest 2018 - op ontdekkingsreis

terugkeren

De Koninklijke Ieperse Turnkring hield haar jaarlijkse hoogdag op 28 april 2018. De sporthal van het stedelijke sportcentrum werd omgetoverd naar een showstage voor alle afdelingen van de club. Met een ontdekkingsreis werden de bijna 1000 toeschouwers in een reis rond de wereld in contact gebracht met diverse culturen en gebruiken. Ze werden heen en weer geslingerd tussen Indië, Zuid-Afrika al over de Noordpool naar Griekenland, Japan en nog meer.
Tussen door werden ze getrakteerd op spektakel van tumbling, toestelturnen meisjes en toestelturnen jongens. De ruim 45 trainers werden even in de spotlight geplaatst met een speciaal dankwoordje aan Eva Blomme, de draaischijf achter het turnfeest.
Iedereen ging tevreden naar huis. Wegens het tekort aan zitplaatsen wordt overwogen om de volgende editie van het tunrfeest te verdelen in 2 sessies.

Foto's op de KIT-website.

Een speciale dank aan Joost Man voor de belichting, alle trainers, de deelnemende gymnasten, en alle vrijwilligers voor het opzetten van deze prachtige show!