Nieuws

TTm - KIT Ieper behaalt in het AB-niveau in elke categorie een medaille!

terugkeren

Op 17 en 18 maart namen de gymnasten van KIT Ieper deel aan het West-Vlaams kampioenschap TTm A- en B-niveau. In elke leeftijdscategorie betekent dit een spannende  strijd voor een podiumplaatsje!
Bij de leeftijdscategorie B11 werden de eerste twee plaatsen ingenomen door KIT Ieper! Laura Devoldere (B11) werd West-Vlaams kampioene. Jana Ketels (B11) werd knap tweede! Beide meisjes turnden een nette wedstrijd met een hoge moeilijkheidswaarde zonder vallen.
Ellen Bruneel (B14-15) werd knap tweede. Zij is eerste jaars junior en laat enkel een tweede jaars junior voor haar. Zij turnde een mooie grondles met een perfecte dubbele schroef rugwaarts, knap!
Marthe Milleville (B13) had wat pech aan het eerste toestel, brug. Ze gaf de moed niet op en werkte mooi verder aan de andere drie toestellen. Dit werd beloond met een derde plaats.

De B10-gymnasten verzamelden ook elk een medaille: Britt Sohier behaalde een gouden medaille, Camille Baratto een zilveren medaille en Noor Sabbe de bronzen medaille.
Lene Devreker (A10) turnt haar eerste jaar in de basisschoolclub waar ze school en turnen combineert, een hele opgave dus met heel wat trainingsuren. Maar ook zij werd beloond voor het harde werken met een gouden medaille.
Sophia Prouvost (B13) turnde goed, maar de jury was streng aan brug voor haar. Toch turnde ze haar limiet voor het Belgisch kampioenschap.
Emmy Delporte (B14-15) moest de wedstrijd helaas stoppen wegens een blessure.
Anouk Pecceu (B12) en Lotte Peene (B11) maken hun comeback op de volgende wedstrijd na een blessure. Nine Gore (A10) traint verder op brug, maar kan voorlopig wegens een knieblessure nog eventjes niet deelnemen aan de wedstrijden. Ze blijft trouwe supporter! Ook zij turnt net zoals Lena in de bassischoolclub waar ze school en turnen combineert.
Op het West-Vlaams kampioenschap behaalt KIT Ieper in alle deelnemende leeftijdscategorieën een medaille! We zijn benieuwd wat dit zal geven op het Vlaams en het Belgisch kampioenschap in mei.