Nieuws

Teamcup Tumbling

Terugkeren

Daags na het Vlaams kampioenschap werd ook de Teamcup Tumbling georganiseerd in Schelle. We stuurden 3 KIT-teams richting Schelle !Om te beginnen een heeeeeeeel  dikke merci aan Veerle Delerue voor de vele jaren jureren en ook om als trainster nog enkele van onze oudste tumblers onder handen te hebben genomen... waarschijnlijk was dit haar laatste wedstrijd die ze jureerde, al hopen we toch dat ze zich nog bedenkt.Bij teamcup 2 kwamen maar liefst 13 teams in actie... waar we vooral de duimen moesten leggen tegen bonken van venten (+20 jaar) die veelal in het B-niveau nog actief zijn of zelfs in een hoger niveau actief geweest zijn !).
Onze jonge dametjes en heertje deden het prima. Het team met Ciel Verbeke, Mirthe Serroels, Camille Vandenbroucke, Valentine Alleman, Angely Curiel Luna & Nathan Hoflack eindigde 10de.
Het team met Lene Verbeke - Marie Lampaert - Sara Mus - Sarah-Lynn Lemahieu - Julie de Baene en Lisa Viane... met ietsje oudere dames kon de 7de plaats bemachtigen.
Het was vooral een blij weerzien op de tumblingbaan voor Ciel Verbeke, Sara Mus & Lisa Viane... waarvan je nauwelijks kon merken dat ze al eventjes de tumblingsloefkes aan de haak hadden gehangen ! Jullie waren top !
Bij teamcup 1 moesten we jammer genoeg Ruben Recour missen wegens blessure, was Julie Deschamps wat ziekjes, liep Ine Cloet gisteren op training een 'gat' in de hand op, sukkelt Axenya Stylemans met de voeten, is Warre Devoldere amper hersteld van een plaagske en gelukkig mankeerde onze jongste telg Senne Hubau niets, die moest de boel recht houden met al die 'oude' sukkelaars  ;-)... Ze eindigden 4de, wat eigenlijk wel super knap is, gezien onze B-tumblers het moesten opnemen tegen A-niveau tumblers (waarvan er vele heel wat meer tumblingjaren op de teller hebben staan). Spijtig, net naast het podium.En nu op naar het Belgisch volgend weekend !