Nieuws

Recre@ TTM en TTJ- KIT IEPER gingen op dagstage naar LA MADELEINE

terugkeren

Met de centen die de Recrea groep TTM verdiende ten voordele van de Nieuwjaarsreceptie van de stad Ieper van zondag 8 januari 2017 én dankzij de tussenkomsten van het bestuur KIT IEPER, in het bijzonder de manager Luc Mus, werd ondertussen voor het 2de jaar op rij, een stagedag georganiseerd in de topturnhal in La Madeleine (F - Rijsel).
Het werd weerom een boeiende belevenis. De weelde aan toestellen én ruimte in deze topturnhal slaat alle verbeelding. De 22 gymnasten beleefden een “Hoog”dag en lieten allen het beste van zichzelf zien.
De beoogde doelstellingen werden behaald.
De groep werd ingedeeld volgens kwalificaties en niet volgens leeftijd, zodat maximaal kon getraind worden op nieuw aan te leren elementen.
Naast het harde trainen werd er natuurlijk ook tijd vrijgemaakt ten voordele van de groepssfeer.
Over de middag werd gepicknickt en werd luidkeels gezongen voor Jana Phillips die haar 15de verjaardag vierde en de groep verwende met taart.
De gymnasten hebben zich allemaal weer van hun beste kant laten zien! Sowieso qua turnen maar zeker ook qua vriendschap. Het is mooi om te zien hoe ze elkaar aanmoedigen en feliciteren, elkaar troosten als het niet helemaal goed is gegaan, maar vooral ook hoe leuk ze het met elkaar hebben.
Na een geslaagde dagstage werd moe maar zeer voldaan én met een aantal blaren aan de handen, huiswaarts gekeerd.
Dank aan de trainers van dienst, in het bijzonder Luc Mus, Bieke Breyne, Lies Bouckaert, Silke Decap en Kathy Laheye.
Ook dank aan de chauffeurs Nele Ryde en Vincent Fourni.


Lille Métropole Jeunesse Sportive Madeleinoise
Complexe Sportif Claude DHINNIN
258, Rue Pompidou
59110 LA MADELEINE – FRANCE