Nieuws

4 West-Vlaams kampioenen toestelturnen meisjes bij KIT!

terugkeren

Afgelopen weekend vonden de West-Vlaamse kampioenschappen AB niveau plaats te Lendelede. De KIT-gymnasten scoorden sterk in elke categorie. Bij de A11 werd Lena Devreker dankzij een hoge moeilijkheid en technisch zuiver werk zaterdagnamiddag met ruime voorsprong West-Vlaams kampioen. Ellen Bruneel (B14-15) turnde stabiel en verzorgd. Ze eindigde haar wedstrijd af met een mooie dubbele salto op vloer en won verdiend. Ze deelt haar titel na een ex-aequo met turnvriendin Charlotte Roest uit Brugge. Nine Gore (B11) sloot het weekend af met sterke scores op de vier toestellen en mocht ook op het hoogste schavotje. Samen met de gouden medaille van Ileana Depover (C13) eerder dit seizoen, kunnen onze toestelturners terugblikken op een succesvol seizoen met maar liefst 4 provinciale kampioenen!

Ook de andere KIT gymasten presteerden sterk en behaalden nog een heel aantal mooie ereplaatsen: Camille Barrato en Britt Sohier werden 4de en 6de bij B11, Laura Devoldere, Jana Ketels en Lotte Peene werden 4de , 6de en 11de  bij B12, Anouk Pecceu was 5de bij de B13 en Marthe Milleville en Sophia Prouvost werden 8ste en 14de bij B14-15.

Op naar de Vlaamse kampioenschappen op 11, 12 en 17 mei!