Koninklijke Ieperse Turnkring

Nieuws

Opleiding nieuwe turnzaal voor trainers

Zaterdagmorgen 31 augustus kregen de KIT-trainers naast een algemene infovergadering ook een opleiding over het gebruik van de nieuwe turnzaal.
De opleiding werd verzorgd door de toestellenleverancier Eurogym (Gymnova) Lieven Vercruyssen en gebeurde onder het waakzame oog van de sportfunctionarissen,
meer lezen...

openTURNdag op 31 augustus 2019

De Koninklijke Ieperse Turnkring vzw nodigt u van harte uit op de openTURNdag, op 31 augustus 2019 van 13u tot 16u.  Op dit evenement verwelkomen we jong en oud(er) turngeweld in de nieuwe turnhal bij sporthal 2 van het Ieperse sportcomplex.

We zetten het turnseizoen in met demo’s van onze diverse groepen en een infostand met ons ruime aanbod.  Het aanstormend turntalent kan al es een buiteling maken onder het oog van onze trainers.  Kom het vooral es uittesten op 31 augustus.

Tijdens de openTURNdag kunnen geïnteresseerden zich meteen inschrijven voor het komende turnseizoen in de gloednieuwe turnzaal.

Onze openTURNdag is helemaal gratis!  Reserveer dus alvast 31 augustus in uw agenda.  De Koninklijke Ieperse Turnkring vzw verwelkomt u graag op de openTURNdag.  U komt toch ook?

meer lezen...

online inschrijven open

Vanaf vandaag 1 augustus kunnen de gymnasten voor recreatieve groepen online inschrijven. Info vind je op de pagina uurrooster of bij de verschillende afdelingen.
meer lezen...