Koninklijke Ieperse Turnkring

Inschrijven

Tijdens het inschrijvingsproces zal er gevraagd worden om uw akkoord met het huishoudelijk reglement, akkoord met de privacyverklaring KIT, akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen, de maat van het T-shirt en akkoord met het gebruik van beeldmateriaal. Hieronder kan u doorklikken naar het huishoudelijk reglement, de privacyverklaring,...     

Seizoen 2020-2021

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het uurrooster van seizoen 2020-2021. We verwachten dat die klaar is tegen 15 juni aanstaande.
We laten weten wanneer er online kan worden ingeschreven.

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor recreatieve groepen voor het turnseizoen 2019-2020 kan vanaf 1 augustus 2019 online! 

Geselecteerde gymnasten voor Toestelturnen Jongens, Toestelturnen Meisjes, Tumbling, Demo en Recre@ meisjes en jongens kunnen inschrijven via de trainer van de competitiegroep.

  • of kom naar de inschrijvingsdag tijdens de “openTURNdag” op zaterdag 31 augustus 2019 van 14u tot 17u.
    Tijdens de openTURNdag kan er zowel contant als via bancontact betaald worden. Betalen kan ook in de loop van het turnseizoen net voor of net na de turnles. Elk lid heeft bij inschrijving recht op een club T-shirt.
  • Stort het lidgeld op BE10 6528 3753 8704 met vermelding van de naam, maat T-shirt, geboortedatum van de gymnast en de groep(en) waarin hij/zij turnt. 

Toch nog twijfel?

Vooraleer in te schrijven geniet je van maximaal 1 proefles.

De inschrijving, en dus ook je sportverzekering, is pas definitief na betaling van het lidgeld én het invullen van het inschrijvingsformulier. 

Wie het actieve lidmaatschap niet echt ziet zitten, maar de club toch in haar groei en activiteiten willen steunen kunnen VIP-lid worden voor slechts € 30. U ontvangt een lidkaart waarmee u korting krijgt op alle GymFed-evenementen in Vlaanderen en u ontvangt 1 gratis kaart voor ons jaarlijks turnfeest. 

Kledijvereisten

Het staat iedereen vrij om zijn/haar sporttenue te kiezen. Toch staan we erop dat er minstens geturnd wordt in een sportieve short en T-shirt. Bij voorkeur vragen we dat iedereen zo veel mogelijk turnt in het club T-shirt dat gratis verkregen wordt bij betaling van het lidgeld. 

Trainingen

De trainingen vinden plaats in de nieuwe turnhal, stedelijk sportcentrum Ieper, Leopold III-Laan 18.  Voor de recreatieve groepen zijn er zijn geen trainingen tijdens de schoolvakanties. Indien anders wordt men verwittigd (zie ook de agenda op de website).