Koninklijke Ieperse Turnkring

Starten met GYM

Je twijfelt om te starten met gymnastiek? Lees dan dit hier.

Nieuws

Ticketverkoop Turnshow 2019

Op zaterdag 23  februari 2019 gaat onze jaarlijkse turnshow door met het thema ‘Er was eens’. Uw KIT-gymnast geeft in deze  show het beste van zichzelf  en laat,samen met zijn groep,zien wat hij/zij dit jaar al heeft geleerd. Hou dus zeker deze datum vrij. Anders dan vorige jaren, organiseren we dit jaar twee voorstellingen:

  • Een middagshow om 14.30u
  • Een avondshow om 19.00uu

Alle  gymnasten  treden  in  zowel  de  middagshow,  als  de  avondshow  op,  met uitzondering van de Welpen 3 en 4 jaar. De Welpen 3 en 4 jaar zullen enkel turnen in de middagshow. Meer info volgt later.

De ticketverkoop van de turnshow(zowel de middagshow als de avondshow)gaat door op zondag 27 januari 2019, tussen 9.00u-12.00u, in de Fenix. Net zoals vorig jaar worden alle tribuneplaatsen genummerd en verkopen we de tickets startend met de middelste tribune en vervolgens   de naastliggende tribunes. Om de ticketverkoop vlot te laten verlopen, vragen we om gepast geld mee te nemen (er zal enkel cash kunnen worden betaald).
Kaarten kosten 11 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen t.e.m.12 jaar. 

Zondag 27 januari is het enige moment dat er tickets zullen worden verkocht.

meer lezen...

24 podiumplaatsen voor KIT op eerste weekend Westhoektornooi

Op zaterdag 5 januari en zondag 6 januari namen 33 gymnasten uit de Koninklijke Ieperse Turnkring deel aan het jaarlijkse Westhoektornooi georganiseerd door Turnkring Vlamertinge. Op dit eerste weekend van het Westhoektornooi behaalde KIT maar liefst 24 podiumplaatsen over alle leeftijdscategorieën heen.

Gymnasten uit het Instap-niveau, C-niveau en B-niveau namen deel aan toestelwedstrijden op de balk, de grond en aan de brug.
Gymnasten tussen de 7 en 19 jaar oud toonden afgewerkte oefeningen met een wisselde moeilijkheid op elk van die toestellen.
Onze KIT-gymnasten staan het stevigst op de balk, op dat toestel werden maar liefst 14 medailles in de wacht gesleept. Hoewel hier en daar nog enkele fouten in uitvoering van de moeilijkere elementen slopen, zijn de trainers heel tevreden met de resultaten.

De resultaten van het Westhoektornooi zijn alvast een mooie voorbode voor wat een schitterend turnseizoen belooft te worden. Proficiat aan alle gymnasten.


Klik hier voor de foto's.

meer lezen...

Tumblingstage 2018 te Brugge

De tumblers hebben er een fantastische stage op zitten in Brugge. 

Er werd keihard getraind om alle tumblers klaar te stomen voor de komende wedstrijden. Naast de vele uurtjes in de turnzaal werd er ook tijd gemaakt om een plons te wagen in het Interbad, werd een knotsgek cityspel gespeeld, stond er de laatste avond een geweldig feestje op het programma. De stage sloten we af met een bezoekje aan Pizzahut.

Klik hier voor de foto's.

meer lezen...

Initiatie paaldansen dank zij de dopjesactie

Enkele van onze groepen genoten al van de toffe activiteit die ze wonnen met de dopjesspaaractie... 

De instappertjes tumbling en toestelturnen meisjes shaketen er op los met ‘Miss Belgian Earth’ Faye Bulcke en onze demotrainer Jessie Caignie. Onze AB-tumblers ontdekten nog enkele armspieren die ze niet kenden tijdens een initiatie paaldansen bij Flexy's pool dance studio... Het ziet er gemakkelijker uit dan het is.

Klik hier voor de foto's.

meer lezen...

Kerst bij KIT

De kerstboom 🎄 staat er al, en er werd ook al een sneeuwman gemaakt!
De gymnasten amuseerden zich te pletter tijdens de thematraining rond Kerst op woensdag 12 december ! Bekijk de sfeerfoto's op deze link.
Nu tijd voor een welverdiende vakantie!

PRETTIGE FEESTEN
MOOI EINDEJAAR
EEN VOORSPOEDIG, GEZOND 2019 !
meer lezen...

Hoofdsponsors