Koninklijke Ieperse Turnkring

Starten met GYM

Je twijfelt om te starten met gymnastiek? Lees dan dit hier.

Nieuws

Actie ten voordele van Senn Hubau

Senne Hubau is al meerdere jaren actief bij de Koninklijke Ieperse Turnkring. Hij traint er 10 uur per week o.l.v. tumblingtrainer Roland Olivier.
In juni werd Senne geselecteerd om deel te nemen aan de WAGC tumbling, de wereldkampioenschappen voor jongeren. Als jongste tumbler van de Belgische delegatie trekt hij van 13 t.e.m. 20 november naar Sofia in Bulgarije.
 
Om dit avontuur voor Senne en zijn trainer te kunnen financieren, nodigen we iedereen uit om te komen genieten van een overheerlijke BBQ met kinderanimatie (grime, visput, buttons maken, dansles...). Koop jij een winnend lotje ?  Dankzij de donatie van velen beschikken we over een grote prijzenpot.
meer lezen...

Inschrijven voor seizoen 2017-2018

Inschrijven voor recreatieve groepen voor het turnseizoen 2017-2018 kan vanaf 1 augustus 2017 online! Volg hiervoor deze link.

Geselecteerde gymnasten voor Toestelturnen Jongens, Toestelturnen Meisjes, Tumbling, Demo en Recre@ meisjes en jongens kunnen inschrijven via de trainer van de competitiegroep.
Meer lezen...

openTURNdag 2 september 2017

11de openTURNdag 

Zat. 2 september 2017 van 14.00 u. – 17.00 u
Sporthal 1, turn- & polyvalente zaal
Sportcentrum Ieper

Geen schoenen in de zaal !
GRATIS
  • Turndemo’s & -circuits
  • Initiatielessen
  • Springkasteel
  • Tumbling 

Officiële inschrijvingsdag KIT


betaling met bancontact mogelijk

IEDEREEN WELKOM !
meer lezen...

Ere-voorzitter L. Lauwers overleden

We vernamen het overlijden van ere-voorzitter Lucas Lauwers op 93-jarige leeftijd. Hij werd in intieme kring begraven te Kortrijk waar hij verbleef sedert zijn pensioen als notaris. Hij was voorzitter van de club tussen 1964 en 1999.
Meer lezen...

Geen trainingen op zaterdag 10 juni !!

Ten gevolge van de basketbalinterland van de nationale basketbaldames tegen Nederland is sporthal 1 volledig gesloten. Hierdoor kunnen de trainingen die doorgaan in de turn- en polyvalente zaal niet doorgaan.
De tumblingtrainingen in sporthal 2 kunnen wel plaatsvinden.

Dit betekent dat we als bestuur jullie allemaal succesvolle examens toewensen en een prettige vakantie. We zien jullie graag terug in september.

Sportieve groeten,

Het KIT-bestuur 
meer lezen...

Hoofdsponsors